Alcatel-Lucent

Communicatieoplossingen waarop je kan vertrouwen

Mautic Tags

Alcatel-Lucent biedt hoogwaardige en innovatieve telefonie-oplossingen voor het kleine en grote bedrijven, zowel voor VoIP als voor conventionele telefonie. fluxxIT is accredited partner van Alcatel-Lucent Enterprise voor zowel OmniPCX Office en de OmniPCX Enterprise oplossing. We hebben dus steeds een gepaste oplossing, of het nu om twee of honderden gebruikers gaat.

Klaar voor de toekomst

Het OmniPCX platform is vanuit de basis IP, waardoor u verzekerd bent dat alle huidige en toekomstige mogelijkheden op het gebied van telefonie kunnen worden ingevuld met uw nieuwe telefonieoplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nummer kiezen vanaf uw PC, telefoneren via uw draadloze netwerk (Voice over WiFi), thuiswerkers dezelfde functionaliteit als op kantoor bieden en GSM toestellen integreren waardoor gebruikers onderweg de functies van de bedrijfscentrale kunnen gebruiken vanaf hun mobiele telefoon. Zodra uw organisatie meer gebruikers en of locaties wil toevoegen aan de oplossing zijn de uitbreidingsmogelijkheden vrijwel ongelimiteerd.

Alcatel-Lucent telefonieoplossingen

Maak kennis met Rainbow van Alcatel-Lucent, een cloud-gebaseerde UC-service (UCaaS) die aanvullende samenwerkingsdiensten beschikbaar maakt voor gebruikers, ongeacht hun bestaande communicatiesystemen. Als overlay-oplossing biedt Rainbow uitgebreide functiemogelijkheden, zoals contactbeheer, aanwezigheid, chat, audio / video-oproep, scherm- en bestandsdeling.

Contacteer ons voor meer info of start gratis met Rainbow!