fluxxIT

Avaya Cloud Office

Avaya Cloud Office biedt een naadloze en intuïtieve communicatieervaring die past bij de manier waarop u werkt. Eén klik is alles wat nodig is om een gesprek te beginnen, om aan een vergadering deel te nemen, bij te dragen aan een teamchat of bestanden te delen.

Vereenvoudig uw communicatie zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf

Omzet stimuleren, uw klanten verrassen en ervoor zorgen dat uw mensen productief zijn. Alle ballen in de lucht houden is al uitdaging zonder de hoofdpijn die slechte communicatie met zich meebrengt. Avaya Cloud Office is niet zomaar een telefooncentrale in de cloud. Het kan de communicatie van uw bedrijf met klanten en partners én binnen uw organisatie fundamenteel verbeteren door de manier waarop u belt, chat, vergadert en samenwerkt te vereenvoudigen.

Alles in één applicatie om nog efficiënter te kunnen werken

Voice is niet langer de enige manier, of zelfs de voorkeursmanier, om contact te houden met klanten en collega’s. In plaats daarvan beginnen interacties vaak via chat/instant messaging (IM) en kunnen ze uitdraaien op een sessie met audio, video of het delen van content. De realiteit is dat uw medewerkers en klanten meer verwachten: ze willen een naadloze en intuïtieve communicatiebeleving die past bij de manier waarop ze werken in plaats van die manier te veranderen. Dit helpt hen contact te houden via hun favoriete apparaat terwijl ze hun dagelijkse activiteiten uitvoeren.
 
Avaya Cloud Office creëert een portaal voor communicatie, waardoor uw mensen snel kunnen omschakelen naar de modus waar het moment om vraagt. Eén klik is alles wat nodig is om een gesprek te beginnen, aan een vergadering deel te nemen, aan een teamchat bij te dragen of content te delen

Met Avaya Cloud Office ga je verder dan ooit tevoren

Met Avaya Cloud Office gaat u verder dan voicecommunicatie, naar een wereld waar multimediasamenwerking ongeëvenaarde productiviteit biedt voor uw gebruikers en ongeëvenaarde responsiviteit voor uw klanten. Avaya Cloud Office is flexibel, gebruiksvriendelijk, rijk aan functies en mobielvriendelijk, en wordt ondersteund door Avaya’s bekroonde klantenservice. Het is vandaag beschikbaar om uw communicatie te vereenvoudigen zodat u zich kunt richten op het voortstuwen van uw bedrijf.

Klaar voor de stap?

Klaar voor de stap naar een cloudgebaseerde communicatieoplossing? Contacteer ons en we bekijken geheel vrijblijvend, samen met u, naar de meest geschikte formule voor uw onderneming.

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT