Cloud computing

IT infrastructuur vergt zware investeringen in hardware, software en onderhoud. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven voor de cloud. Hierdoor geniet u van ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit: wees klaar voor de toekomst!

Snel en flexibel schakelen dankzij de cloud

Steeds meer bedrijven investeren niet langer in dure, lokale IT-infrastructuur. Ze maken de stap naar cloudoplossingen. Het vergroot de eficiëntie, bespaart kosten, levert meer gemak op en minder zorgen.

Werken via de cloud zorgt ervoor dat u zeker bent van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Uw IT-infrastructuur is ook snel en flexibel aan te passen aan uw noden op elk moment. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Cloud computing als perfecte aanvulling

Hybrid cloud is the best of both worlds. Het is een combinatie van on-premise of een private cloud en een public cloud. Met andere woorden een deel van uw applicaties zijn actief in uw eigen datacenter of op een private cloud, het andere deel draait op een public cloud.

Door het juist inzetten van toepassingen op een combinatie van platformen, kan uw onderneming voordeel halen uit de kwaliteiten die cloud computing te bieden heeft, zonder de betrouwbaarheid en veiligheid van kritieke apps in gevaar te brengen.

Hoe kunnen we u helpen?

Geïnteresseerd in cloud computing als de volgende logische stap voor uw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT