fluxxIT

IT infrastructuur

Betrouwbare en performante IT infrastructuur is vandaag onmisbaar, het is de motor van uw onderneming. fluxxIT adviseert en implementeert de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft.

IT infrastructuur op maat van uw onderneming

IT is vandaag de dag het hart van iedere onderneming. U verwacht van uw IT infrastructuur dat deze betrouwbaar, veilig en efficiënt is. Wij staan voor kwalitatieve oplossingen, die de flexibiliteit geven die u nodig heeft én die op maat zijn van uw bedrijf. Bij fluxxIT kan u terecht voor uw gehele infrastructuur, van endpoints voor eindgebruikers tot servers.

Wij gaan op zoek naar de beste oplossing, on-premise, in de cloud of misschien wel hybride.

Één aanspreekpunt, handig toch?

Een IT partner is vandaag meer dan enkel uw leverancier van een toestel. We zijn degenen die u ontzorgen in alle IT gerelateerde vraagstukken. Wij adviseren, installeren, onderhouden en beheren uw IT omgeving, zodat u zich weer kan focussen op uw zaak.
 
fluxxIT is vertrouwd met alle uitdagingen die zich afspelen binnen uw IT-omgeving. We helpen u niet alleen de juiste keuzes te maken, maar op basis van bewezen technologie stellen we u ook steeds de beste oplossingen voor!

Servers

Wij zorgen voor de serverinfrastructuur die het beste bij uw bedrijf past, on-premise én in de cloud!

Netwerk en beveiliging

Veiligheid primeert, dankzij onze netwerk- en beveiligingsoplossingen beschikt u over een stabiele, snelle én veilige infrastructuur.

Managed services

Stop met tijdsverlies door IT-problemen. Met managed services ontzorgen we u en kan u opnieuw de focus leggen op uw bedrijf.

Endpoints

Desktops, laptops, tablets. Geconfigureerd en geleverd door onze specialisten zonder gedoe.

Software licensing

Softwarelicenties niet op orde hebben kan voor enorme kosten zorgen. Wij beheren uw licenties, zo hebt u er nooit te weinig of te veel.

Oplossing op maat?

Op zoek naar een oplossing op maat? Geen probleem, contacteer ons en we bekijken samen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar nieuwe netwerkapparatuur, een nieuwe server of enkel een laptop? Of wenst u te bekijken waar en hoe uw bestaande omgeving geoptimaliseerd kan worden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT