Cybersecurity

IT security is cruciaal, vroeg of laat krijgt u te maken met hackers of virussen. Beter voorkomen dan genezen, want dit kan een serieuze impact op uw onderneming hebben.

Bescherm uw onderneming

De grote meerderheid van ondernemingen beschikt over belangrijke gegevens (fabricagegeheimen, klantenbestand, contracten, boekhouding, …) alsook over werkinstrumenten, beide onontbeerlijk. Het is dus uiterst belangrijk om die gegevens en werkinstrumenten doeltreffend te beschermen.

Cyberaanvallen veroorzaken immers heel wat problemen, ongeacht de grootte van uw onderneming: imagoschade, verlies of diefstal van gegevens, inkomstenverlies, mogelijke sancties door gelekte persoonsgegevens, …

Populariteit thuiswerk

Door toenemend thuiswerk, een trend die zal blijven doorzetten, is er een groei in cybercriminaliteit.

Negatieve reclame

Niet enkel diefstal van gevoelige gegevens heeft een impact op uw bedrijf, u lijdt ook aan imagoschade.

Toename cybercriminaliteit

In 2019 was 49% van de Belgische bedrijven slachtoffer van een vorm van cybercriminaliteit!

Financieel verlies

Een cyberaanval kost een klein bedrijf gemiddeld € 12.500 alleen al aan herstelkosten.

Experts in IT security

Beveiliging van uw IT omgeving laat u best over aan experts. We handelen proactief en zorgen ervoor dat we uw bedrijf de optimale bescherming bieden.
 
fluxxIT is specialist in IT-beveiliging en we bieden verschillende opties aan. We zijn ervan overtuigd dat we ook voor uw onderneming de allerbeste oplossing hebben.

Meer weten over cybersecurity?

Wacht niet tot het te laat is en vertrouw op fluxxIT als expert in IT security. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en voorkom onnodige kosten in geval van een cyberaanval!

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT