fluxxIT

Microsoft 365

Waar u ook bent, steeds optimaal samenwerken met uw collega's, partners en klanten? Met de tools van Microsoft 365 is dit perfect mogelijk!

Dé oplossing om online (samen) te werken

Microsoft 365, de nieuwe naam voor het vroegere Office 365 platform, is een cloud platform waarmee u eenvoudig kunt samenwerken en communiceren met uw klanten, partners en collega’s. Het is van groot belang dat online werken binnen uw organisatie goed geregeld is en u op een veilige en efficiënte manier kunt werken. Wij zorgen ervoor dat Microsoft 365 naadloos aansluit op uw huidige IT-infrastructuur en geven u waar nodig ondersteuning bij het gebruik van dit softwarepakket.

Microsoft 365 geeft u de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Teams en Office WebApps vanuit de browser te gebruiken. Hiervoor zijn er geen servers nodig in eigen datacenters van organisaties.

Met Microsoft 365 kunt u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda. Het werken met de nieuwste versies van de vertrouwde (online) Microsoft programma’s kan in de trein, bij een klant, het buitenland of in een meeting op kantoor.

Flexibel werken, altijd en overal

Het Microsoft 365 Business-pakket bevat onder meer Word, Excel, PowerPoint en Outlook; programma’s die in talloze ondernemingen een essentiële rol spelen. Omdat bedrijven hun medewerkers steeds vaker de mogelijkheid bieden om vanaf externe locaties te werken (bijvoorbeeld vanuit huis), hebben zij tools nodig die garanderen dat het werk ook vanaf deze locaties goed uit te voeren is. De programma’s van Microsoft 365 Business kunnen lokaal geïnstalleerd worden, maar ook online worden gebruikt. In het laatste geval zijn de programma’s toegankelijk via een reguliere browser en via mobiele apps. Het besturingssysteem maakt hierbij geen verschil; Microsoft 365 Business werkt op een Mac net zo goed als op een Windows-pc, of op een mobiel apparaat met iOS of Android.

Natuurlijk wil u er als ondernemer ook zeker van zijn dat de programma’s die binnen uw bedrijf gebruikt worden te allen tijde goed functioneren? Met Microsoft 365 Business kan u daarop vertrouwen. Voor de online versie geeft Microsoft een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. De kans op uitval is dus praktisch nihil.

Meer informatie?

Wenst u samen met één van onze specialisten de mogelijkheden bekijken van de Microsoft 365-oplossingen? Contacteer ons en we bekijken geheel vrijblijvend samen naar de meest geschikte oplossing voor uw onderneming.

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT