fluxxIT

Onze diensten

Elk bedrijf heeft unieke noden, wat voor het ene bedrijf perfect werkt is misschien net niet hetgene waarnaar u op zoek bent. Dat weten we bij fluxxIT maar al te goed. Daarom gaan we samen op zoek naar de beste oplossing om uw doel te bereiken.

IT infrastructuur

De juiste hardware in uw bedrijf zorgt ervoor dat uw werknemers snel en efficiënt kunnen werken. Wij kunnen u stabiele en betrouwbare hardwareoplossingen aanbieden.

Software licensing

Uw softwarelicenties niet op orde hebben kan voor enorme onverwachte kosten zorgen. Wij kunnen u ondersteunen bij het beheren en aankopen van de juiste licenties.

Oplossingen op maat

Op zoek naar iets specifiek? Geen enkel probleem! Bij fluxxIT gaan we steeds samen met u op zoek naar de meest geschikte IT-oplossing. Contacteer ons voor meer informatie!

Software development

Er bestaan zeer veel professionele softwarepakketten, maar toch kan het gebeuren dat u bepaalde bedrijfsprocessen heeft die specifiek maatwerk vereisen. Wij hebben reeds zeer veel ervaring in het op maat ontwikkelen van bedrijfssoftware.

IT strategy & advice

IT evolueert continu. fluxxIT biedt u advies en stippelt samen u de toekomstplannen op IT-vlak voor uw organisatie uit. We bieden u solide oplossingen aan en helpen u future-proof oplossingen te implementeren. Zo kan u zich steeds focussen op uw zaak, zonder wakker te liggen van technologische zorgen.

Support

Uiteraard wenst u dat alles op wieltjes loopt. Toch kan het eens gebeuren dat er zich onverwachts een panne voordoet in uw IT-infrastructuur. In deze situaties kan u op fluxxIT rekenen, door onze jarenlange ervaring kunnen we u snel uit de nood helpen. Bekijk zeker ons managed services aanbod!

Webdesign

Je wil een aantrekkelijke website voor je bedrijf laten maken? Dan ben je bij fluxxIT aan het goede adres! We maken voor u een betaalbare website, volledig op maat van uw bedrijf!

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT