Ondersteun uw bedrijf met de beste oplossing voor communicatie in de cloud

Versterk uw organisatie met de mogelijkheid tot het versturen van berichten, videovergaderingen en telefoongesprekken, overal en op elk toestel. Rainbow Office biedt een alles-in-1-oplossing voor zakelijke communicatie en samenwerking om u te begeleiden bij uw digitale transformatie.

Vraag nu uw vrijblijvende demo en offerte aan!

69% van de werknemers verspilt tot een uur per dag met het navigeren tussen applicaties, dankzij Rainbow Office werkt u efficiënter samen, in één applicatie!

Optimaliseer uw uitgavenpatroon

Cloud-gebaseerde oplossingen zijn kosteneffectief omdat ze meestal telefoonverkeer, applicaties en onderhoud omvatten, in een flexibel pay-per-use- of pay-per-user-model.

Vergroot uw concurrentievermogen

De cloud stelt werknemers in staat om overal vandaan te werken, op elk apparaat. Het stelt hen in staat hun dagelijkse taken uit te voeren en helpt organisaties de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Bescherm uw bedrijfsgegevens

De cloudoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise bieden betrouwbare beveiliging en bescherming voor de gegevens van uw bedrijf en voor die van uw klanten.

Veiligheid en betrouwbaarheid
van wereldklasse

Onze afdeling voor beveiliging en fraudepreventie biedt 24/7 fysieke- en omgevingsbescherming. Profiteer van een constante service en kwaliteit, met de hoogste SLA-norm van 99,999% beschikbaarheid (uptime).

Wereldwijd en conformiteit

Belplannen en telefoonnummers kunnen worden verkregen voor meer dan 100 locaties. De interfaces zijn vertaald in meer dan 10 talen. Het platform voldoet aan de lokale normen en voorschriften - met inbegrip van gegevensbescherming en noodoproepen.

Vereenvoudigd IT-beheer

Gebruik ons gecentraliseerde webgebaseerde dashboard om al uw gebruikers en locaties gemakkelijk te configureren en te beheren. Met hoge kwalitieit rapportage- en beheertools kunt u toezicht houden op de condities van uw netwerk. Los eventuele problemen snel op met proactieve analye en realtimewaarchuwingen.

Uitgebreide integratiemogelijkheden

Makkelijke integratie van uw bedrijfscommunicatie met de software en clouddiensten die u reeds gebruikt. De meest gebruikte toepassingen zoals Salesforce, Google Workspace™, Microsoft® 365 en vele andere, kunnen onmiddellijk worden geïmplementeerd

fluxxIT BV   -   Da Vincilaan 1, 1930 Zaventem, België   -   +32 (0)2 315 14 13

© 2021 fluxxIT BV