Rainbow Office

Een uitgebreide zakelijke oplossing voor communicatie en samenwerking

Bedrijven van elke omvang zijn veerkrachtig als ze met elkaar en met klanten verbonden blijven. Rainbow Office biedt veilige moderne communicatie op elk apparaat. U kan altijd en overal samenwerken - via chat, videogesprekken en telefonie. Rainbow Office wordt ondersteund door uitgebreide diensten en aangevuld met marktleidende telefonie- en netwerkproducten uit het portfolio van Alcatel Lucent Enterprise voor een complete digitale transformatie.

Één oplossing, oneindige mogelijkheden

Met Rainbow Office kunnen gebruikers via één enkele bedrijfsoplossing overal efficiënt en veilig samenwerken op elk apparaat; hierbij wordt gebruik gemaakt van de toonaangevende geïntegreerde Message Video Phone™ (MVP™) mogelijkheden. Rainbow Office biedt gebruikers HD audio en video, mogelijkheden om het scherm te delen, aanwezigheid te controleren, bestanden te delen en naadloos te schakelen tussen apparaten met geïntegreerde spraak van carrier-kwaliteit.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Robuuste beschermingsmaatregelen worden geïmplementeerd op elk niveau van de Rainbow Office architectuur. De omgeving wordt 24x7 gemonitord en beveiligd. Geniet van gemoedsrust dankzij het gedistribueerde netwerk dat volledig redundant is, waardoor een wereldwijde infrastructuur continuïteit en kwaliteit levert, op de hoogste SLA-norm met 99,999% uptimegarantie.

Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise levert de technologische expertise op maat die organisaties nodig hebben om alles verbonden te houden. ALE biedt digitale netwerk-, communicatie- en cloudoplossingen die zijn ontworpen om het succes van klanten te garanderen, met flexibele bedrijfsmodellen in de cloud, op locatie en hybride. Alle oplossingen hebben ingebouwde veiligheid en een beperkte impact op het milieu. Meer dan 100 jaar innovatie heeft van Alcatel-Lucent Enterprise een vertrouwde adviseur gemaakt voor meer dan 830.000 klanten in 100 landen over de hele wereld.