fluxxIT

UC & Telefonie

Gestroomlijnde communicatie is belangrijker dan ooit, elke organisatie heeft zijn specifieke behoeften. fluxxIT kan u helpen in de zoektocht naar de beste communicatieoplossing voor uw onderneming.

Een zeer robuuste en kwalitatieve on-premise telefooncentrale voor organisaties van elke omvang in diverse omgevingen. Eventueel uit te breiden met hybride cloudgebaseerde UC-oplossingen.

Rainbow Office, de nummer één oplossing voor bedrijfscommunicatie in de cloud, biedt uw werknemers alles-in-één oplossingen voor messaging, videovergaderingenen gesprekken; overal beschikbaar, op elk apparaat.

Avaya Cloud Office biedt een naadloze en intuïtieve communicatieervaring. Eén klik is alles wat nodig is om een gesprek te beginnen, om aan een vergadering deel te nemen, bij te dragen aan een teamchat of bestanden te delen.

Meer info?

Klaar voor de stap naar een nieuwe communicatieoplossing voor uw bedrijf? Of twijfelt u nog tussen verschillende oplossingen? Contacteer ons en we zoeken samen met u naar de meest optimale oplossing voor uw onderneming.

fluxxIT BV

Da Vincilaan 1
1930 Zaventem
Belgium

BTW-nummer: BE0764420673

© fluxxIT