Website laten maken?

Een professionele website, hét visitekaartje voor uw bedrijf!

Je wil een aantrekkelijke website voor je bedrijf laten maken? Dan ben je bij fluxxIT aan het goede adres!

Je weet wel wat ze zeggen en het klinkt misschien verschrikkelijk, maar het is écht zo: een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om een moderne en professionele website te hebben die past bij de doelgroep van jouw bedrijf.

De kunst van een goede website is om van potentiële klanten, nieuwe klanten te winnen. Dit doe je door websitebezoekers ervan te overtuigen dat je 100% te vertrouwen bent. Een website geeft je de nodige middelen om in geuren en kleuren uit te leggen wat de missie en visie van jouw bedrijf is om zo het vertrouwen van je toekomstige klanten te winnen. Een goede website die snel, modern en gebouwd is met de nieuwste technologieën scoort ook hoger bij Google.

fluxxIT kan je volledig ontzorgen en het beheer van je website op zich nemen, zodat jij je kan focussen op je zaak. Indien gewenst zorgen we, naast de lay-out en alle technische zaken, voor een modern en snel platform zodat je achteraf ook zelf de inhoud kan aanpassen.

Projecten

Hairmony

Kapsalon Hairmony uit Lochristi zocht een nieuwe en moderne website die volledig aansloot bij het nieuwe interieur. Het eindresultaat mag er zeker wezen!
Bezoek website

Brasserie Chopin

Voor Brasserie Chopin uit As hebben we een uitnodigende website ontwikkeld.
Bezoek website

Hoe kunnen we u helpen?